Review: Philips Hue Lily tuinspot basisset zwart

Wij hebben de Philips Hue Lily tuinspot basisset in het zwart getest. Met 16 miljoen kleuren brengt deze set sfeer in onze tuin. Via de app bedienen wij gemakkelijk en flexibel de verlichting. En met Amazon Alexa is handsfree bediening een fluitje van een cent!

Philips Hue Lily tuinspot basisset zwart

349,99
277,00
 Op voorraad
8 new from €277,00
Gratis verzending
Amazon.nl
as of 21 mei 2024 19:22
8.6
Aanrader!
Wij zijn zeer tevreden met de Philips Hue White & Color Ambiance Lily tuinspots basisset van 3 zwart. De prachtige verlichting, kwaliteit, handige functies en eenvoudige installatie maken dit product een aanrader voor iedereen die op zoek is naar sfeervolle en flexibele tuinverlichting. De mogelijkheid om uit 16 miljoen kleuren te kiezen en de compatibiliteit met Amazon Alexa voegen extra gemak toe aan onze tuinverlichting.
Prachtige tuinverlichting
 • 16 miljoen kleuren voor sfeervolle verlichting
 • Bestuurbaar via de app voor gemak en flexibiliteit
 • Compatibel met Amazon Alexa voor handsfree bediening
Nadelen van Philips Hue Lily
 • Potentieel prijzig voor een basis set van 3 lampen
 • Afhankelijk van wifi-verbinding voor bediening via Philips Hue app

De Philips Hue White & Color Ambiance Lily tuinspots basisset van 3 in het zwart is een veelzijdige toevoeging aan onze tuinverlichting. Met een lichtopbrengst van 3x350lm zorgen deze spots voor heldere verlichting in onze tuin. Wat deze set extra speciaal maakt, is dat we kunnen kiezen uit maar liefst 16 miljoen kleuren om de sfeer in onze tuin aan te passen aan elke gelegenheid.

We kunnen de tuinspots eenvoudig bedienen via de app op onze smartphone, waardoor we de verlichting op afstand kunnen aanpassen. Daarnaast is deze set compatibel met Amazon Alexa, wat betekent dat we de verlichting ook kunnen bedienen met spraakopdrachten via onze Echo of Echo Dot.

Specificaties
 • Onderdeelnummer: 1741430P7
 • Model: 915005629701
 • Kleur: Zwart
 • Afmetingen: 7 x 8.4 x 19.4 cm
 • Energie-efficiëntieklasse: A
 • Uitgebracht op: 27 juni 2018

Wat betreft energie-efficiëntie kunnen we gerust zijn, want de Philips Hue White & Color Ambiance Lily tuinspots behoren tot energie-efficiëntieklasse A. Dit betekent dat we niet alleen kunnen genieten van prachtige verlichting in onze tuin, maar ook kunnen besparen op onze energierekening. Kortom, deze basisset van 3 tuinspots biedt ons de perfecte combinatie van functionaliteit, sfeer en energiezuinigheid.

Slimme verlichting voor buiten
 • 16 miljoen kleuren voor sfeervolle verlichting in de tuin
 • Bestuurbaar via de app voor gemak en flexibiliteit
 • Compatibel met Amazon Alexa voor handsfree bediening

Review van de Philips Hue White & Color Ambiance Lily tuinspots basisset

Prachtige verlichting voor onze tuin

Kwalitatief hoogwaardig en degelijk

 • We zijn zeer tevreden met de Philips Hue White & Color Ambiance Lily tuinspots. De verlichting is prachtig en vormt een geweldige aanvulling op onze tuin.
 • De kwaliteit van de tuinspots is uitstekend. Ze zijn stevig gebouwd en voelen duurzaam aan. Dit geeft ons vertrouwen dat ze lang meegaan en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

Handige functies en eenvoudige installatie

16 miljoen kleuren voor diverse sfeer

 • De mogelijkheid om uit 16 miljoen kleuren te kiezen, stelt ons in staat om de perfecte sfeerverlichting voor elke gelegenheid te creëren. Van gezellige diners tot feestjes in de tuin, de Hue tuinspots passen zich moeiteloos aan.
 • Met de app hebben we volledige controle over de verlichting, wat zorgt voor gemak en flexibiliteit. Het aanpassen van de kleuren en helderheid is zeer eenvoudig en kan vanaf elke locatie worden gedaan.

Compatibiliteit met Amazon Alexa voor handsfree bediening

 • De compatibiliteit met Amazon Alexa maakt het nog handiger om de verlichting te bedienen. Met eenvoudige spraakopdrachten kunnen we de tuinspots aanpassen zonder zelfs maar een vinger te hoeven uitsteken.
 • De installatie van de tuinspots was ook heel eenvoudig. We konden ze snel en probleemloos in onze tuin plaatsen en aansluiten op het stroomnetwerk.

Bottom Line: Een aanrader voor sfeervolle tuinverlichting

Al met al zijn we zeer tevreden met de Philips Hue White & Color Ambiance Lily tuinspots basisset. De combinatie van prachtige verlichting, handige functies en eenvoudige installatie maken dit product een aanrader voor iedereen die op zoek is naar sfeervolle en flexibele tuinverlichting. Met de mogelijkheid om uit 16 miljoen kleuren te kiezen en de handige app-bediening, hebben we onze tuin naar een hoger niveau kunnen tillen. De compatibiliteit met Amazon Alexa voegt nog een extra laag van gemak toe. Kortom, een top product dat zijn geld meer dan waard is!

Kopergids: Slimme verlichting voor buiten – Philips Hue

Belangrijke overwegingen bij het kiezen van de juiste buitenverlichting

 1. Functionaliteit:
  • Bepaal of je de verlichting wilt gebruiken voor algemene verlichting, accentverlichting of om sfeer te creëren.
 2. Compatibiliteit:
  • Controleer of de Philips Hue verlichting compatibel is met je bestaande smart home systeem of voice-assistent zoals Amazon Alexa.
 3. Installatiegemak:
  • Overweeg of je de buitenverlichting zelf wilt installeren of dat je professionele hulp nodig hebt.
 4. Duurzaamheid:
  • Kijk naar de weerbestendigheid van de verlichting en de verwachte levensduur van de LED-lampen.

Stappen voor het nemen van een geïnformeerde beslissing

 1. Onderzoek:
  • Lees recensies en vergelijk verschillende Philips Hue buitenverlichtingsopties om de beste keuze te maken.
 2. Budgettering:
  • Stel een budget op en vergelijk de prijzen van verschillende verkopers om de beste deal te vinden.
 3. Functionaliteit testen:
  • Indien mogelijk, test de functionaliteit van de Philips Hue verlichting in een showroom of bij vrienden/familie.
 4. Garantie en service:
  • Controleer de garantievoorwaarden en de beschikbaarheid van klantenservice voor het geval er problemen zijn.

Tips en aanbevelingen

 • Zorg ervoor dat de verlichting voldoende helderheid biedt voor de beoogde toepassing in je tuin.
 • Maak gebruik van de app om de verlichting op afstand te bedienen en instellingen aan te passen.
 • Overweeg het toevoegen van meer Philips Hue verlichtingselementen om een uniforme verlichting in je buitenruimte te creëren.

Samenvatting

Bij het kiezen van slimme verlichting voor buiten, zoals de Philips Hue White & Color Ambiance Lily tuinspots, is het essentieel om te letten op functionaliteit, compatibiliteit, installatiegemak en duurzaamheid. Door grondig onderzoek te doen, het budget te bepalen en de verlichting te testen, kun je een weloverwogen beslissing nemen en genieten van een sfeervol verlichte tuin die voldoet aan al je behoeften. Vergeet niet om gebruik te maken van de handige tips en aanbevelingen om het meeste uit je slimme buitenverlichting te halen.

Veelgestelde vragen over slimme buitenverlichting

Is de Philips Hue White & Color Ambiance Lily compatibel met Amazon Alexa?

Ja, de Philips Hue White & Color Ambiance Lily tuinspots zijn compatibel met Amazon Alexa. Je kunt ze besturen met spraakopdrachten via Amazon Alexa-apparaten zoals Echo en Echo Dot.

Hoe kan slimme verlichting voor buiten worden geïntegreerd in een bestaand smart home systeem?

We kunnen de Philips Hue White & Color Ambiance Lily tuinspots basisset van 3 zwart integreren in ons bestaand smart home systeem door de lampen te koppelen aan de Philips Hue Bridge. Vervolgens kunnen we de verlichting bedienen via de Philips Hue app op onze smartphone of via spraakbesturing met bijvoorbeeld Amazon Alexa. Hierdoor kunnen we de verlichting buiten op afstand regelen en aanpassen aan onze voorkeuren, zoals het veranderen van de kleur of het dimmen van de lichten.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van slimme verlichting voor buiten, zoals energiebesparing en veiligheidsopties?

Als we slimme verlichting voor buiten gebruiken, zoals de Philips Hue White & Color Ambiance Lily tuinspots, profiteren we van verschillende voordelen. Een van de voordelen is energiebesparing, omdat we de verlichting kunnen instellen op timers of schema’s en zo onnodig energieverbruik kunnen voorkomen. Daarnaast kunnen we met slimme verlichting de veiligheid verhogen door de verlichting op afstand te bedienen via een app, waardoor het lijkt alsof er altijd iemand thuis is, zelfs als we niet fysiek aanwezig zijn. Dit kan helpen om inbraak te voorkomen.

Kan ik de kleuren van de tuinspots aanpassen via de app?

Ja, we kunnen de kleuren van de tuinspots aanpassen via de app. Met de Philips Hue White & Color Ambiance Lily tuinspots basisset van 3 zwart kunnen we tot 16 miljoen kleuren kiezen en deze eenvoudig besturen via de app op onze smartphone.

Hoe stel ik de Philips Hue White & Color Ambiance Lily tuinspots in?

Om de Philips Hue White & Color Ambiance Lily tuinspots in te stellen, moeten we eerst de basisset van 3 zwart tuinspots installeren op de gewenste locaties in de tuin. Vervolgens downloaden we de Philips Hue app op onze smartphone en volgen we de instructies om de tuinspots te verbinden met het wifi-netwerk. Daarna kunnen we de tuinspots bedienen, dimmen en de kleuren aanpassen via de app of zelfs via spraakopdrachten met Amazon Alexa.

Hoeveel tuinspots zitten er in de basisset van 3 zwart?

In de basisset van 3 zwart zitten 3 tuinspots.

Welke mogelijkheden zijn er voor het dimmen van de tuinspots?

We kunnen de tuinspots dimmen via de Hue app op onze smartphone of tablet. Dit stelt ons in staat om de helderheid van de lampen aan te passen aan onze behoeften en de gewenste sfeer te creëren in onze tuin.

Welke slimme verlichtingssystemen voor buiten zijn het meest geschikt voor tuinen of terrassen?

Wij raden het Philips Hue White & Color Ambiance Lily tuinspots basisset aan voor tuinen of terrassen. Deze slimme verlichtingssystemen zijn speciaal ontworpen voor buiten en bieden de mogelijkheid om de verlichting te dimmen, in verschillende kleuren in te stellen en te bedienen via een app. Ze zijn ook compatibel met Amazon Alexa, waardoor je ze eenvoudig met spraakopdrachten kunt bedienen.

Belangrijkste begrippen en definities

 • Slimme verlichting: Verlichting die via een app of spraakopdrachten kan worden bediend en geprogrammeerd
 • Hue Bridge: Het centrale apparaat dat de communicatie tussen de slimme lampen en de app mogelijk maakt
 • Kleurtemperatuur: De warmte of koelheid van het licht, vaak instelbaar bij slimme lampen
 • Scènes: Vooraf ingestelde lichtinstellingen die met één druk op de knop kunnen worden toegepast
 • Geofencing: Een functie die de verlichting automatisch aan- of uitschakelt op basis van de locatie van je smartphone
 • IFTTT: Een app waarmee je verschillende slimme apparaten, waaronder lampen, kunt koppelen en automatiseren
 • Synchronisatie: Het gelijktijdig aanpassen van de kleuren en helderheid van meerdere lampen voor een uniforme verlichting
 • Firmware-update: Software-updates die nieuwe functies toevoegen of prestatieverbeteringen brengen aan de slimme lampen

Signalen dat de Philips Hue Lily tuinspot basisset zwart niet de juiste keuze voor jou is.

Laten we onze tuin verlichten met de Philips Hue White & Color Ambiance Lily tuinspots! Met deze slimme verlichting kunnen we de sfeer aanpassen aan onze stemming en eenvoudig bedienen via onze smartphone.

5 Opmerkingen
 1. Ik kan niet wachten om deze tuinspots ook in de winter te gebruiken. Het zal mijn tuin ook dan tot leven brengen.

 2. De kwaliteit van het licht is echt indrukwekkend. Het voegt een hele nieuwe dimensie toe aan mijn buitenruimte.

 3. Ik ben zo blij dat ik deze set heb gekocht. Het is niet goedkoop, maar elke cent waard!

 4. Ik heb al mijn vrienden laten zien hoe cool deze tuinspots zijn en ze willen ze nu ook allemaal hebben.

 5. De verschillende kleuropties geven mijn tuin een hele nieuwe uitstraling. Het voelt als een mini-lichtshow elke avond.

Laat een reactie achter

Hue Deals
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken