Signify introduceert nieuwe Philips Hue Sync-app voor Samsung-televisies voor 130 euro

Signify heeft onlangs aangekondigd dat er een nieuwe app beschikbaar zal zijn voor Samsung-televisies vanaf 2022: de Philips Hue Sync-app. Deze app stelt gebruikers in staat om hun Hue-lampen te synchroniseren met hun televisie, zodat de lampen zich kunnen aanpassen aan wat er op het scherm gebeurt. Dit biedt een unieke ervaring, met een soort Ambilight-effect dat zorgt voor een aangepaste verlichting afgestemd op de beelden op het scherm.

De app is vanaf 5 januari te downloaden via de Samsung TV-appstore en ondersteunt tv’s vanaf het model Q60 en hoger. Het is op dit moment onduidelijk of de app op termijn ook naar andere merken tv’s of oudere Samsung-tv’s zal komen. De app is te gebruiken met alle beeldformaten en content, en biedt dus een aanvulling op verschillende soorten programma’s of films die gebruikers kunnen kijken.

philips hue sync app op samsung tv

Gebruikers kunnen in de app selecteren welke lampen ze willen gebruiken voor het Ambilight-effect en vervolgens aangeven waar de lampen zijn gemonteerd in verhouding tot de televisie. Dit zorgt ervoor dat het effect zo realistisch mogelijk is en dat de verlichting aansluit bij de beelden op het scherm.

De Philips Hue Sync-app kost 130 euro en vereist dat gebruikers al Hue-lampen hebben voordat ze de app kunnen gebruiken. Dit is wellicht een beperkende factor voor sommige gebruikers, maar voor degenen die al over deze slimme lampen beschikken, biedt de app een leuke manier om het thuisbioscoopgevoel te versterken.

Signify zal bovendien nog meer nieuwe Hue-lampen introduceren, waaronder muurlampen voor buiten (uitkomend op 24 januari voor 120 euro), een nieuwe Hue Tap-dial (uitkomend op 14 maart voor 50 euro) en de Philips Hue GO-tafellamp (uitkomend in Europa op 21 februari voor 160 euro). Dit zijn interessante opties voor gebruikers die hun verlichting willen uitbreiden of vervangen, of gewoon op zoek zijn naar nieuwe manieren om hun huis te verlichten. Al met al lijkt Signify de komende tijd veel interessante producten te lanceren voor liefhebbers van slimme verlichting.

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Hue Deals
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken